Mitt navn er Stian Skaget -  en senior-designer med sterk lidenskap for kreativitet og videoformat. 

Jeg er svært glad i videofilming og redigering i Adobe After-effects. Jeg drives av å løse problemer innen design og kan vise til svært gode tilbakemeldinger fra mine kunder. Jeg har stor bredde i min kundeportefølje fra bl.a kongefamilien, IKEA til oljeindustrien.

Jeg er grafisk designer og en lidenskapelig innholdsprodusent som har funnet video og redigering som mitt nye hovedfokus – I fortiden har jeg vært sterk innen trykksaker, men nå som video har gjort sitt inntog har jeg brukt det siste halve året på virkelig å styrke min kompetanse på dette fagfeltet. (mer om andre egenskaper)

Hvis det var en vinner i 2020, så var det sannsynligvis video. Med alle på nettet hele tiden ble video mer avgjørende enn noen gang for markedsføring og kommunikasjon. Hos Biteable, en av verdens ledende videoprodusenter, målte de antall videoer som ble laget. Her er noen nøkkeldata:

  • 60% av alle bedrifter bruker video som markedsføringsverktøy. 
  • 94% av markedsførere som bruker video, planlegger å fortsette med video. Endre til en setning om markedet / behov

Det er ikke første gang jeg tar kontakt med Medievikar – jeg hadde intervju via nett i desember 2020 med Marianne Thorvik. Siden den gang har jeg hatt stor utvikling innen video og redigering. Jeg tar igjen kontakt med Medievikar på grunn av Medievikars profesjonelle profil og ansikt. Dere har flere spennende stillinger som passer til meg. Mitt ønske er å vise at jeg er en god designer som passer inn deres miljø. Mest av alt ønsker jeg å finne en stabil og trygg arbeidsplass som har økonomi i orden, og et team som drives av ekte lidenskap og nye spennende oppgaver. Jeg savner kolleger etter mange år alene i førersetet.

Som person er jeg dyktig på å bygge trygge og personlige relasjoner til kunder. Jeg har fokus på å fjerne stress hos kunden og tar ansvar og ledelse der det er behov. Jeg er trygg på å lede møter og er dyktig til å avdekke kundens behov, ønsker og bedriftskultur.

Etter over 15 år som designer er jeg opptatt av Tid/Kost/Kvalitet og kundeopplevelsen, slik at designprosessen blir effektiv og som gjør at jeg håndterer korte deadlines. Personlig så drives jeg av å bli utfordret og anser meg selv for å være en kreativ thrill-seeker. Jeg trives best med mye ansvar og utfordrende designoppgaver.

Min CV kan virke noe mangelfull ift. spesifikke videooppdrag, men jeg har påtatt meg mange jobber for å bygge erfaring på feltet dette året, brukt tusenvis av timer i Adobe Creative Suite, er svært effektiv og er godt oppdatert på dagens trender innen visuelle virkemidler. Kan vise til gode kundeomtaler.

Det jeg kan tilby dere er kompetanse innen: 

  • Web
  • Trykksaker  
  • Video
  • Gode kunderelasjoner  
  • Kvalitet i mitt arbeid.

Jeg er arbeidsklar på kort varsel, og har ingen forpliktelser som vil forsinke en rask ansettelse. Ta kontakt for mer informasjon!

 

Hilsen Stian Skaget

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

mob. 93 97 18 46